Передплата 2024 «Добрий господар»

Меган і Гаррі – «дармоїди» й «нарциси»?

Британський телеведучий Пірс Морган назвав принца Гаррі та його дружину Меган «дармоїдами» й «нарцисами». Так Морган відреагував на новину про те, що подружжя підписало з компанією Spotify контракт на 30 мільйонів фунтів

Днями Меган і Гаррі оголосили, що за ці гроші вестимуть на радіо програму Archwell Audio, яка «надихає і розважає аудиторію у цілому світі», представляючи заради цього «різноманітні перспективи й погляди».

Пірс Морган прокоментував цю но­вину з притаманним йому сарказмом. У своєму блозі на MailOnline (веб-версія га­зети Daily Mail) телеведучий, зокрема, за­уважив: «Це точно те, чого зараз потре­бує світ: два абсурдні, ультразбуджені фрілансери запропонують нам ще біль­ше своїх поглядів на життя, проголоше­них із п’єдесталу їхньої каліфорнійської резиденції вартістю 11 мільйонів дола­рів… Їхнє нове комерційне підприєм­ство… підживлюється нарцисизмом, ли­цемірством і жадібністю… Меган і Гаррі перетворилися на королівських нероб. Цинічно використовують свій статус, аби набивати власні кишені».

Нагадаємо, британський принц Гар­рі та його дружина, американська кіно­акторка Меган Маркл, відмовилися від виконання офіційних обов’язків членів королівської родини Великої Британії. Подружжя переїхало до США, де, попри відсутність фінансування з бюджету Спо­лученого Королівства, зовсім не бідує. Улітку зіркова пара підписала багаторіч­ний контракт із компанією Netflix — на 150 мільйонів доларів.

Фото vanityfair.com

Схожі новини