Передплата 2024 ВЗ

Шість тисяч захисних масок та 350 літрів дезінфектору!

Школярі Дрогобича та Стебника отримали благодійну допомогу з Польщі

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні, яке створене й діє при МЗС Польщі, передало для потреб школярів Дрогобича та Стебника засоби індивідуального захисту від коронавірусної інфекції.

Відбулась передача на імпровізованій сцені перед головним входом до дрогобицької Ратуші. До присутніх звернулась Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч. На переконання польського дипломата, Польща та Україна, як країни-сусіди, приречені бути в одному човні у нинішніх викликах та випробуваннях.

Голова правління Фонду міжнародної солідарності Рафал Дзєнцьоловскі розповів про діяльність фонду в Україні. Дрогобич — не єдине місто у нашій країні, куди доставлена допомога. Представники фонду побували і в інших містах.

Всього розмір доставленої для українських школярів гуманітарного вантажу становить 3,5 млн грн. До приїзду в Дрогобич польська благодійна делегація побувала в багатьох інших містах. Дрогобич же став кінцевим пунктом довгого маршруту: для школярів польські друзі привезли 6 тисяч масок багаторазового використання та 350 літрів засобів для дезінфекції. Загальна вартість допомоги для школярів Дрогобича та Стебника становить понад 220 тисяч грн.

Схожі новини