Передплата 2024 ВЗ

У керівника Офісу президента нова заступниця

  • 22.12.2020, 11:50
  • 654

Перша ексзаступниця міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Юлія Свириденко стала заступницею керівника Офісу президента Андрія Єрмака

Юлія Свириденко змінила на посаді Юлія Ковалів, яка звільнилася за власним бажанням. Про це йдеться в указі президента України Володимира Зеленського, оприлюдненого на сайті глави держави.

«Призначити Юлію Анатоліївну Свириденко заступницею керівника Офісу президента України», — сказано в документі.

До слова, іншим указом Зеленський звільнив з посади заступника голови О П Юлію Ковалів, яка подала у відставку 21 грудня.

«Звільнити Юлію Ігорівну Ковалів з посади заступника керівника Офісу президента України», — мовиться в указі.

Відомо, що Юлії Свириденко 34 роки, родом вона із Чернігівської області. Вищу освіту здобула в КНЕУ, має ступінь «магістра» з менеджменту антимонопольної діяльності. Також навчалася в аспірантурі університету за спеціальністю «Економіка та управління національним господарством». Трудову діяльність Свириденко розпочала у 2008 році з посади економіста з фінансової роботи Українсько-андоррського спільного підприємства АТ «АМП»

Вже у 2011 році її призначили головою постійного представництва Чернігова у китайському місті Усі. Вона займалася інвестиціями й економікою в Чернігівській області. Від травня 2015 року працювала радницею голови Чернігівської ОДА, а у 2018 році тимчасово виконувала обов’язки керівника обласної держадміністрації.

У вересні 2019 року вона стала заступницею міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, а у 2020 році — його першою заступницею.

Схожі новини