Передплата 2024 «Добрий господар»

Яким буде 2021-й рік: прогнози і поради астролога

  • 21.12.2020, 20:10
  • 2 083

Настає новий 2021 рік і всім цікаво, що чекає нас в наступному році

Виявиться рік Бика краще року Щура або навпаки, яким буде для здоров'я і кар'єри? Про те, що чекає нас у 2021 році tochka.net розповіла астро-нумеролог Тетяна Долготовіч.

Країна, кар'єра, освіта

У 2020-му році закінчують багаторічні цикли, які були важливим періодом для людей (наприклад, формування Радянського Союзу). У 2021 році поступово переформатується структура влади. Людям потрібно буде навчитися самоконтролю, самодисципліни. Тема фрілансу, самостійність роботи (віддаленої) буде все більше набирати оберти.

В 2021 році головним завданням для кожної людини стане освоєння нових навичок, які він зможе застосувати в умовах нового життя. Кармічні вузли раху і кету увійшли в вісь освіти і перегляду старого методу старої освітньої системи, і перехід на більш прискорене дистанційне викладання, отримання знань. Це не скасовує фундаментальні знання, але в даних умовах необхідно швидко перебудуватися, взяти з собою тільки ті навички, які найбільш актуальні.

Здоров'я

Під загрозою залишається дихальна система (легені, шкіра, носоглотка), а також травний тракт. Адже провідні планети, які будуть на арені 21-го року — Сатурн і Уран (повітря). Важливо зайнятися очисними практиками. Прибрати з раціону енергетичні напої, кава, наприклад.

Меркурій в ретрогради

Варто пам'ятати, що Меркурій в ретрограді буває всього 2−3 рази на рік (по три тижні кожні 2−3 рази). У 2020-му році так припало на завершення багатьох циклів (12-літніх, 60-х, 200-х, 2500-х циклів). До речі, так з ходу сказати, на кого вплине ретроградний Меркурій не можна. У кожного це індивідуально.

У цей період потрібно фокусуватися на позитиві. На ретроградності Меркурія займатися дороблянням, переглядом, завершенням раніше розпочатих справ. Не треба починати нові справи, не оформляти документи, не планувати поїздки.

Коронавірус

У 2021 році обмеження і карантин триватиме, а сам вірус ще не піде. В даний період часу варто займатися очищенням організму на фізичному та енергетичному рівні. Ближче до середини 2022 року ситуація з пандемією почне прояснюватися.

Основні дати

В кінці січня 2021-го року буде з'єднання чорного Місяця з Ураном. Не рекомендується в цей період робити інвестиції, краще придивитися, вибирати і здійснювати після середини лютого.

21 березня, згідно з астрологічними календарями, відкриває Новий рік, а 20−22 грудня 2020-го — запуск правильного Нового року за старим календарем.

Періоди затемнень. Найближче можна спостерігати в травні 2021-го року. Це період найбільшої пильності. З середини квітня, травень, планети розгортаються в ретро рух. У цей період підсвідомість і свідомість може видавати збої, можуть спостерігатися нервові розлади, головні болі.

Схожі новини