Передплата 2024 ВЗ

Санкцій на моє затримання ніхто не давав, - Татаров

  • 18.12.2020, 19:55
  • 709

Заступник керівника Офісу Президента Олег Татаров заявив, що санкції на його затримання «ніхто не давав»

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

«Інформація про нібито надання санкції на моє затримання є брехнею. Ніхто таких санкцій нікому не давав», — зазначив Татаров.

Крім цього він заявив, що «Ситник визнаний винним судом в корупції функціонер і державний злочинець, який зводить особисті рахунки. Я пройду цей шлях, доведу свою невинуватість і гідно відповім»

Читайте також: «Татаров — людина Януковича і Захарченка. На його захист був дзвінок не з України…»

Нагадаємо, Юрій Бутусов на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що керівництво САП підписало підозру заступнику голови О П Татарову.

Також журналіст пізніше повідомив, що заступник глави Офісу президента Олег Татаров зник, щоб уникнути вручення підозри НАБУ.

«Детективи НАБУ приїхали в ОП за місцем роботи Татарова, проте з'ясувалося, що Татаров сьогодні на роботу не з'явився. Нагадаємо, що він є заступником Голови О П з питань правоохоронних органів, по суті, головним координатором роботи силовиків.

Також детективи не виявили Татарова у нього вдома. Підозру передано за місцем роботи Татарова в ОП.

Офіс президента ніяк не коментує зникнення одного з найближчих співробітників президента. Ніяк не коментує можливість перебування на посаді чиновника, який отримав підозру НАБУ. Таке відчуття, що у Татарова імунітет, і ні президент Зеленський, ні глава О П Єрмак за своїх підлеглих взагалі не хочуть нести ніякої відповідальності".

Схожі новини