Передплата 2024 «Добрий господар»

Канадець 30 годин набивав татуювання, аби позбавити свого сина комплексів

  • 18.12.2020, 13:55
  • 664

Дерек Пру вирішив допомогти синові позбутися комплексів через зовнішність. Для цього він 30 годин набивав собі татуювання, яке виглядає так само, як родима пляма у Дерека Пру-молодшого

Він зауважив щось недобре, коли прийшов із сином в басейн, де той відмовлявся зняти футболку, чого раніше не було, повідомляє Soo Today.

«Раніше він завжди пишався своєю родимою плямою, але зараз я помітив, як він постійно намагається її прикрити. Я подумав, що він почав соромитися, а тому вирішив зробити собі таку саму, щоб мій син не відчував себе білою вороною», — розповів чоловік в інтерв'ю.

Пру-старший думав, що впорається за один сеанс, але зрештою йому довелося сходити в тату-салон дев'ять разів — сумарно він провів там близько 30 годин. Через положення і розміри татуювання батькові довелося кілька разів вводити місцеву анестезію.

Читайте також: Чоловік станцював на відео своєї дочки, не підозрюючи, що це був дистанційний урок

Його син не підозрював про те, що робить батько, поки вони знову не прийшли в басейн. Дерек-молодший знову не хотів знімати футболку, поки не побачив, що у його батька тепер є така сама «родима пляма», як і у нього. Тоді він зрозумів, що йому нема чого соромитися і зміг побороти свій страх.

«Це те, що дійсно вплинуло на його повсякденне життя, даючи зрозуміти, що він не єдина людина з такою великою відміткою. Тепер це назавжди. Я щасливий, коли бачу його посмішку», — розповідає батько.

Схожі новини