Передплата 2024 «Добрий господар»

Пес учив господаря... правил вуличного руху

Часом наші безмовні друзі-тварини бувають розумнішими від нас з вами

Наші читачі часто розповідають цікаві і повчальні історії, які згодом стають основою для публікацій. Цього разу нам подзвонив із Пустомитів на Львівщині засновник місцевого товариства рибалок-любителів Ігор Вороновський, який свого часу рятував на озері лебедів. Але того разу його оповідь була не про рибу і птахів. А про норми, якими багато хто з людей нехтує. На відміну від братів наших менших.

— Якось мимоволі спостерігаю з вікна за такою картиною, — каже Ігор Степанович. — По тротуарі біжить собака, а за нею чимчикує чоловік, видно, її господар. Пес добігає до пішохідного переходу і, ступивши на нього, переходить на інший бік. Все, «як книжка пише».

За словами нашого читача, «ґазда» цього собаки не такий чемний. Не дійшовши до «зебри» метрів з вісім, трасу із пожвавленим рухом транспорту перетнув у недозволеному місці. Добре, що на другий кінець добрався без пригод.

— От у мене і народилася думка, що часом наші безмовні друзі-тварини бувають розумнішими від нас з вами, — робить висновок пан Ігор.

“Шановне товариство, нагадую вам: дорогу треба переходити у дозволеному місці!”
“Шановне товариство, нагадую вам: дорогу треба переходити у дозволеному місці!”

Схожі новини