Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кузов Шевроле відремонтували … локшиною швидкого приготування (відео)

  • 17.12.2020, 20:10
  • 782

На незвичайний ремонт дверей машини використали 10 пачок локшини швидкого приготування, клей, шпаклівку і балончик з фарбою

Американський блогер провів досить кумедний експеримент — кузов пошкодженого автомобіля він відремонтував за допомогою локшини швидкого приготування та інших підручних засобів. До такої ідеї він прийшов після того, як у дилера, який продав машину, не знайшлося потрібної деталі на заміну, передає Обозреватель.

«Піддослідним кроликом» виступив новий спорткар Chevrolet Corvette C8. Як пояснив у відео автор експерименту, блогер з Judahs Garage на YouTube, його автомобіль є настільки новим (виробництво «Корвета» С8 почалося тільки навесні цього року), що офіційний сервісний центр не зміг дістати запчастини для ремонту, тому він вирішив «відновити» частини машини, яка побувала в ДТП, у домашніх умовах.

Як випливає з ролика, «Шевроле» пережив досить серйозну аварію: у нього практично повністю демонтована передня частина, а також пошкоджені праві бічні двері та поріг. В такому випадку блогер вирішив піддати незвичайному ремонту двері машини, для чого він використовував 10 пачок локшини швидкого приготування, клей, шпаклівку і балончик з фарбою. Як нескладно здогадатися, результат цієї витівки виявився жахливим, хоча треба зазначити, що сама по собі конструкція виявилася цілком робочою. До того ж, експериментатор радий тому, що завдяки такому лайфхаку він зміг заощадити 1 500 доларів (очевидно, що це сарказм) — саме стільки коштувала б заміна старих дверей на нові.

Схожі новини