Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Щасливе Різдво» - святкова пісенна прем'єра від Табакова

  • 16.12.2020, 16:00
  • 1 282

Нова колядка «Щасливе Різдво» написана з великим натхненням

«Щасливе Різдво, коли разом родина, / Щасливе Різдво — і сміється дитина, / Чекаєм годин народження дива, / Щасливе Різдво!», — від таких слів у пісні мимоволі поринаєш у настрій свята. Напередодні Нового року та Різдва співак Tabakov презентує нову авторську колядку «Щасливе Різдво».

У репертуарі співака, композитора, переможця популярних телепроектів «Голос країни-2» та «Шанс» Павла Табакова (сценічне ім’я — Tabakov) — два десятки колядок та новорічно-різдвяних пісень. Це як традиційні коляди, аранжовані та виконані на сучасний лад, так і сучасні, авторські святкові композиції, деякі з яких уже встигли завоювати велику аудиторію: «Мирне Різдво», «З Новим роком!», «Коляда-колядка», «Різдво для двох», «Колискова»…

— Нова колядка «Щасливе Різдво» написана з великим натхненням, — розповідає Tabakov. — Вона про цінності, які близькі і дорогі кожному — про щасливу родину, про гармонію у сім'ї, про любов і здоров'я, про радість від спільного свята. А це все те, що за останній, такий непростий 2020-ий рік, кожен із нас почав цінувати ще більше. Сподіваюся, наша прем'єра додасть усім святкового настрою! Веселих Свят!

Сучасна коляда «Щасливе Різдво» (слова: Лідія Лазурко, музика: Павло Табаков, аранжування: Роман Луговий) є частиною мюзиклу для всієї родини «Фабрика Санти», який створив Павло Табаков. Також ця різдвяна пісня увійшла до нового проекту «Кришталеві візерунки» від ресурсу MVUA, який в одній святковій збірці об’єднав близько двох десятків новостворених україномовних новорічно-різдвяних композицій. У студійному записі «Щасливого Різдва» взяли участь юні артисти Творчої школи Павла Табакова. Автор ілюстрації обкладинки — Ростислав Попський (книга «Нова радість стала», видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», 2020 р.).

Схожі новини