Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Слугу" Семінського вдруге спіймали на неприйнятному поводженні у Раді

  • 15.12.2020, 14:55
  • 1 190

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олег Семінський під час засідання Верховної Ради знову відволікався на непарламентські справи і був спійманий фотокореспондентом видання «Букви»

«Нардеп Семінський тільки що надривався про мир на Донбасі. Ось що насправді цікавить нардепа під час засідання. Тойота і Лексус. Дилерська конференція», — написала до світлини головна редакторка видання Тетяна Ніколаєнко.

Нагадаємо, що наприкінці листопада Семінський під час засідання Верховної Ради листувався, ймовірно, зі своєю коханкою- помічницею Катериною Демченко. У телефоні Семінського дівчина підписана як «Черк Нат Сівер». За цим номером Telegram знаходить контакт Катерини Демченко. ЗМІ зазначає, що фото в неї у Facebook, у Telegram і в телефоні нардепа під ім'ям «Черк Нат Сівер» збігаються.

Згідно з інформацією в профілі дівчини, вона працює в «Тойота Центр Чернiгiв Сiвер-Авто». Компанія з такою ж назвою є в декларації Семінського, вона належить його дружині Тетяні Бушай. Також Демченко є в списку помічників нардепа.

Читайте також: А що ще робити? «Слуги народу» просто у Раді обмінюються еротичними відео

Депутат Семінський і його співрозмовниця в листуванні називають одне одного «котиками», обговорюють «вчорашнє» і обмінюються любовними смайлами і компліментами.

«Мур-мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу», — писав дівчині Семінський.

Олег Семінський і його помічниця Катерина Демченко
Олег Семінський і його помічниця Катерина Демченко

Схожі новини