Передплата 2024 ВЗ

Санта-Клаус має імунітет до коронавірусу, - ВООЗ

  • 15.12.2020, 13:55
  • 580

Пандемія не завадить Санта-Клаусу подорожувати по світу та доставляти різдвяні подарунки дітям, оскільки він має імунітет до COVID-19

Про це повідомила офіційна представниця Всесвітньої організації охорони здоров’я Марія Ван Керхов, відповідаючи на питання журналістів під час пресконференції.

Так ВООЗ відреагувала на занепокоєння дітей тим, що Санта-Клаус може захворіти на Covid-19, оскільки «він літня людина і входить до групи ризику».

«Санта Клаус має імунітет. Ми нещодавно з ним спілкувалися, він та Місіс Клаус прекрасно почуваються. Вони наразі дуже зайняті», — повідомила вона.

Читайте також: Не знаєте, як привітати друзів зі святами? Віртуальний Санта допоможе!

Вона додала, що деякі країни послабили обмеження на в’їзд, тому Санта може безперешкодно доставляти подарунки дітям. Керхов також нагадала всім дотримуватися дистанції і піклуватися про своє здоров`я і здоров`я близьких.

Нагадаємо, уряд запровадив посилений карантин в Україні на період з 8 до 24 січня. Серед іншого, буде заборонено роботу салонів краси (за винятком роботи за попереднім записом), роботу закладів харчування (окрім навинос чи на доставку), прийом відвідувачів у ТРЦ (за винятком купівлі товарів першої необхідності), а також роботу продовольчих і непродовольчих ринків.

Схожі новини