Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Впала 40 разів: журналісти поговорили з дівчинкою, яка не могла піднятися Андріївським узвозом

  • 12.12.2020, 21:15
  • 1 075

Героїня популярного відео, на якому зображені її відчайдушні спроби піднятися Андріївським узвозом у Києві, розповіла, як їй все ж вдалося дістатися додому

Школярку, яка постійно падала і знову сповзала зі слизької гірки, звати Марія. Дівчинка каже, що впала 40 разів, поки піднімалася по льоду, пише «Сьогодні». Водночас їй дуже пощастило, адже вона не отримала жодної травми.

Як виявилося, Марія займається гімнастикою і добре знає, як потрібно правильно падати.

Дівчинка не могла сама піднятися, тому за нею прийшов брат. У школярки є кому допомогти, оскільки її сім'я взяла багато дітей з притулку.

Сама Марія каже, що не вважає себе зіркою попри те, що відео з нею стало популярним у всій Україні. Попри гарний настрій, спокійно подивитися запис не змогла, як і її батьки.

Читайте також: І покотилися: на Андріївському узвозі з'явилась природна ковзанка (відео)

«Ми відео дивилися зі сльозами, якщо чесно. Мені не було смішно, слава Богу, що все закінчилося добре. У Маші дуже спортивний характер, я думаю, про неї будуть тільки смішні і добрі відео», — сказала мати дівчинки.

Нагадаємо, дощ і мороз 10 грудня перетворили на ковзанку дороги Києва. Відео з дівчинкою, яка не могла піднятись Андріївським узвозом активно почали поширювати у соцмережах у п'ятницю, 11 грудня.

Схожі новини