Передплата 2024 «Добрий господар»

П'ять помилок у макіяжі, які візуально додають вам віку

  • 11.12.2020, 20:15
  • 8 520

Через деякі помилки в макіяжі ви можете додати собі кілька зайвих років, що є проблемою не лише в старшому, а й в юному віці

Вдалий макіяж повинен підкреслювати переваги вашого обличчя, тому варто дізнатися про поширені б`юті-помилки, аби не робити себе візуально старшою, повідомляє Cosmopolitan.

Відсутність праймера. Перш ніж створювати мейк-ап за допомогою декоративної косметики, покрийте обличчя праймером, аби вирівняти тон шкіри. Таким чином зморшки будуть менш помітними, а тональний крем «ляже» ідеально.

Недоглянуті брови. Модні широкі і доглянуті брови є показником молодості жінки, яка дбає про свою зовнішність. Тому потрібно зачісувати і підмальовувати брови, інакше вони здаватимуться блідими і тонкими.

Невідповідний відтінок тонального крему. Світліша тональна основа не зробить вас візуально молодшою, а навпаки постарить. Тональний крем повинен маскувати недоліки шкіри, а надто світлий або темний відтінок лише їх невдало підкреслить та спровокує ефект пігментації.

Рум’яна з блискітками. Така тенденція була популярною в 90-х, але не сьогодні. Щоб омолодити та освіжити своє обличчя, обирайте кремові рум’яна ніжного відтінку без зайвого сяйва.

Надто широкі стрілки. Чорні товсті лінії на повіках роблять обличчя візуально на кілька років старшим. Якщо ви все ж таки прихильниця стрілок, то малюйте їх олівцем і легенько розтушовуйте.

Схожі новини