Передплата 2024 «Добра кухня»

Що вдягнути у Новорічну ніч

За вікном зовсім не літня температу­ра, але найкрасивіші вечірні сукні ши­ють з «літніх» тканин: шовку, шифону та мережива. Актуальними є блискучі тка­нини і з ефектом металік

Добираючи новорічне вбрання, не забу­вайте про зручність і комфорт. Не потрібно приносити себе в жертву моді, гнатися за вишуканістю і незвичністю. Краще вибра­ти одяг, в якому ви відчуваєте себе легко і вільно, навіть якщо він виглядає скромно.

Сукні. Сукня для зустрічі Нового року може бути традиційно вечірньою або кок­тейльною. Головне, щоб вона була ошат­ною. Актуальні плаття з блискучих тканин або розшиті блискітками.

Вечірня сукня металевого відтінку до­вжиною до підлоги виглядає витончено і чарівно. На жаль, таку сукню можна вдягти тільки в красиве просторе місце.

Простіший варіант — коктейльна сукня з довгим шлейфом. Верх — сріблястий, а низ — білий.

Спідниці. Вибір спідниці залежить від того, який верх ви плануєте до неї піді­брати. Проста подовжена спідниця добре поєднується з пишною яскравою блузою, а пишна спідниця підійде до вузької блузи або приталеного жакета.

Брюки. При виборі брюк насамперед орієнтуйтеся на свою фігуру. У Новорічну ніч варто вдягати тільки те, що вам личить. Комусь пасують обтягуючі стрейчеві штани, а комусь — широкі з розкльошеними штани­нами. Як варіант — шкіряні штани або штани-стрейч із люрексом. Їх можна доповнити легкою тунікою, що прикриває стегна.

Блузки. Святкові блузки — це елемент одягу, від якого віє романтикою. Широкі ру­кави, мереживні манжети або комір, рюші і волани, тканина, яка легко і красиво лягає по фігурі, зробить будь-яку жінку еталоном елегантності на новорічній вечірці.

Брючні костюми. Щоб брючний кос­тюм не нагадував про офіс, він повинен бути або нестандартним за кроєм, або з ефектної тканини. Якщо у вас є такий — смі­ливо вдягайте. Уважно поставтеся до ви­бору блузи або топіка під піджак. Врахуй­те, якщо раптом ви захочете зняти піджак, ваш святковий образ не повинен через це перетворитися на звичайний.

Замість брючного костюма на новорічне свято можна прийти в комбінезоні. Якщо він вдало підібраний, то допоможе приховати недоліки фігури і додасть образу шарму.

Безпрограшним вбранням для жінок буде коктейльна сукня біло-сріблястого забарвлення.

Чарівно буде виглядати в Новорічну ніч коротка срібна сукня з глибоким вирізом на спині.

Схожі новини