Передплата 2024 «Добра кухня»

«Фабрика Санти»: Павло Табаков запрошує на мюзикл для всієї родини

  • 11.12.2020, 16:00
  • 1 161

Як помічники Санти рятуватимуть цьогорічні свята

Павло Табаков та артисти його Творчої школи до Новорічно-Різдвяних свят підготували благодійний шоу-мюзикл «Фабрика Санти». Ця постановка уже два роки поспіль збирає аншлаги в Київському театрі опери. Минулого року для львів’ян було організовано три покази.

Цьогоріч виставу для усієї родини (з дотриманням усіх карантиних вимог) вдасться показати у клубі «Малевич» тільки 20 грудня — о 16:00 та о 19:30. Причому на першій юні артисти виступатимуть для сиріт, дітей з особливими потребами та родин бійців АТО — загалом це близько 300 дітей зі Львова та області.

Благодійні вистави стали уже традиційними для артистів Творчої школи Павла Табакова. Роль помічників Санти — їхнє друге покликання. Цього року діти-глядачі не просто побачать шоу, а пройдуть посвяту в помічники Санти, адже «У Миколая, Санти немає інакших рук, окрім наших».

Автором мюзиклу є композитор, співак, переможець «Голосу країни-2» Павло Табаков. Постановка об'єднує 32 музичні номери, живе звучання найкращих голосів Творчої школи Табакова, мультимедійні екрани, спецефекти, яскраві костюми. Спеціальним гостем свята стане сам автор — Tabakov.

Казка живе доти, доки є люди, які творять її для інших. Допомагають цього року артистам Творчої школи у підготовці подарунків благодійники Олександр Бережанський (BERTAgroop, мережі «Близенько», «Чистенько») та Ольга Новосад, а в організації свята — компанії Каміком, Кайлас-К, Impulsis таThundermarkGames.

Квитки за посиланням:

вистава на 16:00 — https://gastroli.ua/events/fabrika-santi-20−12−16−00

вистава на 19:30 — https://gastroli.ua/events/fabrika-santi-20−12−19−30

Схожі новини