Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко обговорив із послом Британії проблеми у боротьбі з корупцією

  • 11.12.2020, 11:58
  • 553

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко провів зустріч з послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс

Про це йдеться на фейсбук-сторінці п`ятого президента Петра Порошенка.

На зустрічі обговорювалась ситуація в Україні, зокрема у сфері зміцнення демократії та верховенства права, забезпечення свободи ЗМІ, економічного розвитку та заходів зі стримування поширенню коронавірусу, а також консолідації міжнародного фронту протидії російській агресії проти України.

Окрему увагу приділено стану боротьби з корупцією в Україні, забезпечення незалежності антикорупційних структур та відновленню кримінальної відповідності за недостовірне електронне декларування.

Петро Порошенко подякував за надійну підтримку України з боку Великої Британії у питанні відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

П’ятий Президент України привітав укладення угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство між Україною та Великою Британією як свідчення багаторічної дружби, партнерства та союзницьких відносин.

Петро Порошенко висловив надію на проактивну підтримку Лондона у питанні євроатлантичної інтеграції України, передусім у частині забезпечення отримання Україною Плану дій щодо членства в НАТО.

Домовлено про подальші контакти та координацію позицій з питань, які становлять взаємний інтерес.

Схожі новини