Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Фонд Білла Гейтса пожертвує чверть мільярда доларів на боротьбу з коронавірусом

  • 10.12.2020, 19:50
  • 547

Фонд засновника Microsoft, мільярдера Білла Гейтса і його дружини Мелінди пожертвує ще $250 мільйонів на глобальну кампанію боротьби з пандемією коронавірусу

Частина коштів буде направлена на закупівлю вакцини для жителів деяких частин Африки та Південної Азії. Також ці кошти направлять на доставку тестів і вакцин у країни з низьким рівнем доходів. Про це повідомляє DailyMail.

Reuters уточнює, що цей внесок стане найбільшим пожертвуванням фонду на такі цілі й доповнить $ 70 млн, виділені в листопаді. Загальна сума допомоги фонду на боротьбу з пандемією зросте до $ 1,75 млрд.

Раніше Гейтс спростував конспірологічну теорію про те, що він нібито збирається чипувати людей під виглядом вакцинації від коронавірусу. Він заявив, що його турбує існування всіх цих божевільних ідей.

Конспірологічна теорія про те, що Білл Гейтс нібито повʼязаний з пандемією коронавірусу, почала поширюватися в інтернеті в січні. Її прихильники вірять, що Гейтс хоче чипувати людей, щоб контролювати чисельність населення планети.

Схожі новини