Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Голова Дніпропетровської ОДА хотів одружитись через шоу та рекламував спідню білизну

  • 10.12.2020, 16:10
  • 785

Олександр Бондаренко 7 років тому був учасником російської програми "Давай одружимося", а його анкета досі розміщена на російському сайті, де зазначено, що він живе в Москві і готовий рекламувати спіднє

Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна розповіла, як буквально за день до звільнення Олександра Бондаренка з посади голови Дніпропетровської ОДА його прессекретар звернувся до видання з пропозицією взяти у Бондаренка інтерв'ю. Темами для розмови пропонувалися питання децентралізації, Covid, локдауну.

«Тільки, чур, не сміятися!», — написала Кошкіна у себе в Facebook. За її словами, перш ніж прийняти рішення про можливість інтерв'ю, вона почала перевіряти інформацію про Олександра Бондаренка.

«Еееееех. Краще б я цього не робила. Не бачила, не знала. Натуральна психотравма залишилася», — поділилася думками шеф-редакторка видання.

Вона нагадала, що 33-річний Олександр Бондаренко, який обіймав посаду голови Дніпропетровської ОДА з вересня 2019 року, відомий тим, що раніше жив у Росії, працював там моделлю, рекламуючи товари «вельми своєрідні», і брав участь у зйомках програми «Давай одружимося».

«Зараза, змушена була через нього подивитися програму „Давай одружимося“. У „візитівці“ він там „зізнається, що хоче купити виноградник і яхту в Іспанії“. Чувак, Дніпро — не Іспанія, там повно човнів, але виноград не росте, ти явно географію переплутав!», — написала вона.

А далі, каже Кошкіна, вона натрапила на фото Бондаренка: «Коментувати не буду, залишу вам. Тут, по-моєму, все ясно-зрозуміло».

Схожі новини