Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Маркіян Мальський - голова регіональної координаційної ради Західноукраїнського офісу ЄБА

  • 10.12.2020, 13:50
  • 721

Головою регіональної координаційної ради Західноукраїнського офісу Європейської бізнес-асоціації на щорічних зборах обрано Маркіяна Мальського

Про це він сам написав у Facebook.

«Дуже приємно повернутися до цієї функції, яку я вже мав честь виконувати у 2015−2016 роках. Окрім виборів голови та членів координаційної ради, традиційно ми підбивали підсумки року, що минає, а зібрання пройшло під гаслом оцінки рівня трансформацій та викликів, які переживає світова економіка у зв'язку із глобальною пандемією та відповідними структурними змінами у веденні бізнесу», — повідомив Мальський.

ЄБА була заснована в 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. Об’єднуючи більш ніж 1000 компаній, Асоціація є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку. До сфер активності та діяльності входять: захист інтересів іноземних та вітчизняних інвесторів на державному рівні; сприяння співпраці компаній-членів і налагодження тісних контактів між ними; допомога підприємствам у розвитку на українському ринку, включаючи можливості PR; забезпечення компаній-членів комплексною інформацією про те, що відбувається в країні та її регуляторному полі. Асоціація активно сприяє розвитку співробітництва між Україною та ЄС. Офіси Асоціації, окрім головного в Києві, також розміщуються в Дніпрі, Львові, Одесі, Харкові. Західноукраїнський офіс Асоціації був створений у березні 2004 року, з метою підтримки компаній з іноземними інвестиціями, які працюють в західному регіоні України. На сьогодні діяльність офісу охоплює Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську та Закарпатську області, де організовує різноманітні заходи та сприяє компаніям, членам Асоціації у веденні їх бізнесу.