Передплата 2024 «Добрий господар»

Бутусову запропонували посаду у відомстві Міноборони

  • 08.12.2020, 13:35
  • 789

Міністерство оборони України запропонувало журналісту Юрію Бутусову посісти одну з посад у відомстві

Про це повідомляє пресцентр Міністерства оборони

«Масштаби суспільної уваги до реформ у сфері оборони відповідають масштабам цих змін. Масштаби критики процесів Міністерства оборони співмірні з масштабами цих процесів. Одним із найбезкомпромісніших експертів щодо Міністерства оборони є Юрій Бутусов», — йдеться у повідомленні.

Як написали у пресслужбі, хтось із читачів може вважати матеріали Бутусова упередженими та ставити під сумнів компетентність автора. Однак є і позитивні сторони його матеріалів.

Читайте також: Генпрокуратура «зливає» справу судді Вовка: журналіст Бутусов

«В одному йому не відмовити — у небайдужості. Коли мова про конструктивну позицію — це викликає повагу. Критична налаштованість не виключає співпраці і пошуку точок дотику. Міністерство оборони пропонує Бутусову зайняти одну з міністерських позицій у сферах, на яких фокусується його фахова увага. Це можуть бути, наприклад, напрямки озброєння чи логістики», — заявили у Міноборони.

Раніше журналіст Юрій Бутусов розкритикував контракт, укладений Міноборони, на закупівлю чеських модернізованих колісних самохідних гаубиць Дана М2 калібру 152 мм.

Схожі новини