Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині розшукують зниклу контрактницю Нацгвардії

  • 07.12.2020, 14:15
  • 835

На Львівщині оголосили в державний розшук 23-річну безвісти зниклу контрактницю однієї з військових частин Національної гвардії України (НГУ) Анну Ротач

Упродовж десяти днів дівчина не з’являється на службу, немає її і за місцем проживання у Львові. Про це повідомляє Zaxid.net із посиланням на дані Шевченківського відділу поліції в області.

Зазначається, що контрактниця родом із Донеччини. Вона закінчила львівську Академію сухопутних військ ім. П. Сагайдачного й підписала п’ятирічний контракт із Нацгвардією. Зокрема, менш ніж пів року Ротач служить у військовій частині НГУ, що на вул. Стрийській, 146 у Львові.

27 листопада дівчина не з’явилася на службу, а 30-го керівництво Західного теруправління НГУ заявило про її зникнення до правоохоронних органів.

Попередньо відомо, що Ротач покинула львівську квартиру, де проживала разом із чоловіком, і поїхала в невідомому напрямку. Батьки контрактниці, які проживають у Донецькій області, запевнили, що її місцеперебування їм невідоме.

Читайте також: На Львівщині зникла неповнолітня дівчина: поліція просить допомогти у пошуках

Усіх, кому відома будь-яка інформація про зниклу Ротач Анну Вікторівну 23.12.1996 р. н., у поліції просять телефонувати за номером 102 або (096) 941−09−17.

Схожі новини