Передплата 2024 «Добре здоров’я»

За розваги з викраденням людини «жартівникам» п‘ять років в’язниці світить!

Ця історія трапилась у Дрогобичі

3 грудня, як інформує Львівська обласна поліція, 67-літня жителька міста побачила, як на вулиці Шевченка, у самому середмісті, невідомі, застосовуючи силу, засунули молоду людину до багажника сірого легковика. Жінка забила на сполох і повідомила про побачене поліцію.

Правоохоронці відразу ж розпочали оперативно-розшукові дії за планом «Перехоплення». Не лише співробітників Дрогобицького відділу поліції підняли на ноги, а й залучили до пошукових дій всі інші резерви — поліцейських сусідніх районів, оперативників карного розшуку, патрульних.

Дуже швидко, зважаючи на відеокамери та інші технічні засоби, які допомагають виявляти лиходіїв, встановили марку автомобіля, яким користувались викрадачі. Зловмисники покинули Дрогобич на «БМВ».

Далі події розгортались, як у кримінальному фільмі із щасливим фіналом. Оголошену у розшук автівку зупинили на території Пустомитівського району. У салоні, крім водія, перебувало ще двоє пасажирів. Всі вони — жителі Львівщини.

Двом з них виповнилось 18 років, найстаршому- 25 років. Почали шукати четвертого — викраденого, але багажник автомобіля виявився порожнім. Усвідомивши, що накоїли, молодики зізнались, що це був жарт, імітація злочину.

За цим фактом дізнавачі міського відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті — штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт до шести місяців, або обмеження волі до п’яти років.

Схожі новини