Передплата 2024 «Добра кухня»

Зніміть це негайно! Назвали дев'ять антитрендів цієї зими

  • 03.12.2020, 20:15
  • 27.8K

Експерти і стрітстайлери назвали дев’ять зимових речей, які вийшли з моди в цьому сезоні

Про це повідомляє НВ.

Хоча світові тенденції все більше віддаляються від принципу fast-fashion, який швидко змінює тренди і наповнює масмаркет тоннами нового одягу, деякі речі все ж виходять з моди з настанням нового сезону. Це не означає, що вам потрібно викинути весь свій зимовий одяг і закупити новий капсульний гардероб. Тренди — це лише кілька акцентів і змін, які кожен може адаптувати під себе. Тим більше у самого поняття «тренд» є альтернативні варіанти, про які ми розповімо.

Тому якщо ви хочете зробити свій гардероб максимально модним, відчиняйте шафу і перевіряйте речі за списком.

Приталені пальта

Приталені пальта — це, звичайно, дуже жіночно, але вже зовсім не модно. Коли головна ставка зроблена на багатошаровість, верхній одяг по фігурі виходить з моди через непрактичність.

Замість цього: довгі пальта дуже вільного крою.

Вибирайте пальто довжини міді та максі фасону оверсайз. Якщо ви не любите речі оверсайз, просто підбирайте верхній одяг максимального вільного крою, бажано — зі спущеними плечима.

Пуховики-ковдри

Це, безумовно, дуже тепло, затишно і зручно, але цієї зими — немодно. Тож якщо хочете бути в тренді цієї зими, ковдра повинна бути тільки у вашому ліжку.

Замість цього: стьобані і вкорочені пуховики

Один з головних трендів зими — стьобані тканини, це стосується і пуховиків. Другий варіант — укорочений пуховик.

Однак не перестарайтеся із цим трендом і не вибирайте занадто короткі куртки: адже чим вони коротші, тим менше гріють і можуть швидко вийти з моди.

Хутро

Натуральне хутро давно вийшло з моди, але зараз поступово відходить і акуратне штучне хутро (деякі види «розкудланого» хутра все ще актуальні).

Замість цього: штучна шкіра

Якщо в попередніх сезонах були модні шкіряні штани, то в цьому сезоні — верхній одяг: від косух і сорочок до тренчів. І тут не варто відмовляти собі в деталях і акцентах, у цьому сезоні шкірі можна практично все.

Тонкі кардигани без ґудзиків і довгі кардигани

Ще кілька сезонів тому легкі кардигани нарозхрист були модними і досить практичними. Але зараз про такі фасони краще забути, як і про подовжені кардигани.

Замість цього: тонкі кардигани на ґудзиках або об'ємні кардигани грубої в'язки.

У цьому сезоні кардигани перестали служити виключно верхнім одягом, вони стали альтернативою светрів і пуловерів, яку можна вдягнути навіть на голе тіло. Крім того, вони можуть стати частиною такої модної в цьому році багатошаровості.

Хутряні жилетки

Здається, про них давно пора перестати говорити, тому що тренд на такі жилетки минув в позаминулому сезоні. Але багато хто продовжує носити свою дорогу покупку і надалі, тому ми просто ще раз нагадаємо, що жилетка з хутра в 2020 році — це ознака відсутності смаку.

Замість цього: трикотажні, стьобані, дуті, в'язані

Жилетки в цьому сезоні — в моді, а найгарячіший тренд — трикотажні або в'язані жилетки оверсайз, які можна знайти в будь-якому поважному інстаграм-магазині. Якщо ж вам потрібно щось більш тепле, зверніть увагу на стьобані й дуті жилетки на пуху.

Короткі сукні-светри

Кілька сезонів поспіль дівчата носили подовжені светри в якості суконь, але в цьому році тренд на подібні фасони пішов геть. Туди ж відправляються й подовжені худі-сукні.

Замість цього: оверсайз сукні-светри довжини максі

У цьому сезоні замініть свої короткі сукні довгими й більш затишними. Найкращий варіант — сукні прямого крою більшого розміру.

Трикотажні облипчасті сукні

Ці моделі теж трималися довго, адже яка дівчина не захоче похизуватися фігурою в трикотажному платті, яке повторює всі її вигини. Але про них варто на якийсь час забути, адже в моді природність і свобода рухів.

Замість цього: трикотажні костюми

Саме легкість рухів зробила трикотажні костюми настільки модними й популярними в цьому році.

Ботильйони на невисоких підборах

Одна з найбільш зручних моделей ботильйонів, на жаль, вийшла з моди. Йдеться про ці «класичні» ботильйони по кісточку або трохи вище на невисокому стійкому каблуці.

Замість цього: челсі на тракторній підошві

Не варто засмучуватися, адже в цьому сезоні все стало набагато зручнішим.

Схожі новини