Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чи побачимо тріумф історії особистого тріумфу?

Українська спортивна драма «Пульс» здобула 4 номінації на кінофестивалі в американській Монтані

9-й кінофестиваль FLIC відбудеться у Монтані (США) 29−31 січня 2021 року. Журі очолює Девід В. Кінг — продюсер та сценарист з понад 40-річним досвідом у кіно й на телебаченні, який працював на студіях Universal, Disney і 20th Century Fox.

Від України на кінофестивалі за головний приз бореться біографічна спортивна драма «Пульс», заснова­на на історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. (Прем'єра фільму в Україні була запланована на 19 березня 2020 року, од­нак через пандемію її перенесли на 2021 рік). Юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, а вона вже де­монструє хороші результати. Але внаслі­док жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, а й на нормальне життя. Проте Оксана не здається й прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Український фільм номінували у Мон­тані у чотирьох головних категоріях: найкращий фільм, найкращий режисер (Сергій Чеботаренко), найкраща актор­ка (Наталія Бабенко) і найкращий актор (Станіслав Боклан).

Схожі новини