Передплата 2024 «Добрий господар»

"Слуга" Петруняк роздивлявся під час засідання фото голих грудей

  • 03.12.2020, 16:35
  • 1 379

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Петруняк сьогодні під час засідання Верховної Ради розглядав на телефоні фото голих жіночих грудей

На це звернув увагу фотокореспондент #Букв Ян Доброносов.

Інцидент стався під час виступу нардепа від «Опозиційної платформи — За життя» Григорія Мамки, якого як раз показували під час трансляції. У кадр потрапив і Петруняк з телефоном, на екрані якого був знімок оголених грудей жінки.

Депутати «слуги народу» в чаті фракції посміялися з цього інциденту, вказавши, що главу податкового і фінансового комітету парламенту Данила Гетманцева «збуджує тільки фіскалізація».

Тим часом, сам Петруняк почав шукати новини про себе в Інтернеті.

Читайте також: А що ще робити? «Слуги народу» просто у Раді обмінюються еротичними відео

У жовтні минулого року під час голосування в парламенті нардеп від «Слуги народу», тодішній голова комітету з питань зовнішньої політики й міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко листувався з дівчатами в онлайн-мережі знайомств. Обговорювалися, зокрема, умови та вартість інтимних зустрічей. Листування сфотографував кореспондент #Букв.

Виступаючи з трибуни Верховної Ради Богдан Яременко, оголосив, що публікація його інтимних листувань, які він вів безпосередньо під час засідання Парламенту, є кримінальним злочином, за який журналістам загрожує від 3 до 7 років в’язниці.

Схожі новини