Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко вимагає негайно звільнити скандального Татарова

  • 03.12.2020, 14:58
  • 770

Президент Зеленський негайно має звільнити зі свого Офісу Олега Татарова і припинити його покривати

Про це п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив у Рівному під час зустрічі з новообраними депутатами міської та обласної рад.

«Зеленський став на захист корупціонера. Саме Зеленський дав йому високу посаду. Саме Зеленський зобов’язав його — «праву руку» Януковича і Портнова — контролювати правоохоронні і судові органи. Людина, яка має контролювати, попалася на хабарі. І причому це не просто якісь записи. Це прямі свідчення в рамках спеціальної процедури. Хабар, який дали експерту, що формував фальшивий висновок. Експерта вже заарештовано, суд обрав йому відповідний запобіжний захід. Із Зеленського — «як з гуся вода», — зауважує Петро Порошенко.

«Те, що Зеленський став за нього горою, робить Зеленського співучасником. Це має руйнівні наслідки. Більше того — тиснуть і розправляються з тими, хто виводить Татарова на чисту воду. Вчора від справи Татарова відсторонили чотирьох прокурорів, які йому висунули звинувачення. Прокурори висунули звинувачення заступнику глави Офісу президента — і їх тут же відсторонюють. Злили Татарову всю інформацію про зміст кримінальної справи, про дії, які мали провести детективи НАБУ», — зазначає п’ятий Президент.

«Наша вимога до Зеленського — негайно звільніть Татарова. Дайте можливість детективам НАБУ розслідувати і притягнути до відповідальності людину, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. Інакше Зеленський є співучасником цього злочину. Ілюзія, яка існує у суспільстві і яку владна пропаганда старанно підтримує, що він „позасистемний, далекий від політичних інтриг, але чесний“ є брехнею. Він повністю за це відповідає», — наголошує Порошенко.

Схожі новини