Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чоловік станцював на відео своєї дочки, не підозрюючи, що це був дистанційний урок

  • 03.12.2020, 12:55
  • 6 016

Американець Айзек Джонс показав всьому світу, що тати теж можуть дуріти. Правда, ставати інтернет-зіркою він не планував. Чоловік весело проводив вечір у колі родини і навіть не підозрював, що наступного дня прокинеться знаменитістю

Айзек побачив, що його дочка Делейні записує відео. Вона увімкнула пісню Uptown Funk і почала розповідати, що збирається зайнятися орігамі. Наївний тато вирішив, що дівчинка знімає ролик для себе і захотів внести в нього трохи гумору. Він почав плескати в долоні та пританцьовувати в такт музиці, повідомляє theLime.

Спочатку дівчинка не помічала танцюючого батька на задньому плані, а потім сказала, що «це просто її тато», і продовжила презентацію. Але чоловік вирішив не обмежуватися сольним танцем — він взяв на руки молодшого сина і почав трясти його під музику. Спочатку він робив це за спиною доньки, але потім підніс малюка просто до камери і почав видавати звуки.

Читайте також: Зірка «Друзів» знову станцювала з індичкою на голові (відео)

У цей момент в кадрі з'являється старший брат Делейні, який, за прикладом тата, починає підспівувати. Незважаючи на веселий хаос, який панує навколо неї, дівчинка спокійно продовжує займатися своїми творчими справами. «Що не так із цією сім'єю? Я просто намагаюся займатися орігамі», — говорить дівчинка на камеру і продовжує клеїти виріб.

Наступного дня мама дівчинки перевіряла шкільний додаток дочки й натрапила на це відео. Виявилося, що Делейні виконувала шкільне завдання і знімала відео для вчителя.

Схожі новини