Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Євродепутат-гей мав за партнера... педофіла

Депутат Європейського парламенту від шведської партії «Центр» (фракція «Альянс лібералів і демократів») Фредрік Федерлі заявив, що йде з політики. Усе через те, що мав за партнера педофіла

«Деякі інтернет-сайти пишуть, що особу, яка була мені близь­кою, судили за дуже тяжкі злочи­ни. На жаль, це правда, — повідомив Фе­дерлі у Facebook. — Злочини, які він скоїв, жахливі… Зараз ми розійшлися».

За даними Stoppapressarna. se, «близь­ким» був для євродепутата 42-річний чо­ловік, який у січні вийшов із в’язниці — піс­ля шести років за ґратами. Цей педофіл був засуджений до дев’яти років позбав­лення волі за багаторазову сексуальну експлуатацію дітей (напевно, на три роки раніше вийшов за хорошу поведінку у тюр­мі?). Жертвами педофіла були дівчатка ві­ком 6 і 9 років… На волі він «переключився» на шведського євродепутата.

Федерлі, який є гомосексуалістом і захисником прав спільноти ЛГБТ, повідо­мив: дізнавшись про минуле свого парт­нера, він «зламався» і зараз перебуває на лікарняному, під опікою психолога. Вод­ночас Федерлі сподівається, що зможе повернутися у політику… У Європарла­менті Федерлі засідає з 2014 року, а ра­ніше був депутатом парламенту Швеції від партії «Центр».

А тим часом…

Поліція Брюсселя припинила нелегальну секс-вечірку, організовану в центрі міста попри обмеження, пов’язані з пандемією. Бельгійська прокуратура пові­домила газеті Het Nieuwsblad, що вечірка відбувалася у підвалі бару на Rue des Pierres. 25 учасників «секс-паті», більшість з яких були чоловіками, були оштра­фовані за порушення вимог локдауну (у Бельгії зараз кнайпи не працюють, вечірки заборонені). Газета La Derniere Heure інформує, що серед учасників секс-вечірки були кілька дипломатів і один депутат Європарламенту. На місці події поліція ви­явила наркотики.

Схожі новини