Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ірина Гримак – голова Львівської обласної ради

  • 01.12.2020, 15:10
  • 1 158

За неї проголосував 61 депутат із 82 присутніх

Голову обласної ради обирали за допомогою таємного голосування. Лічильна комісія створила бюлетені, у яких потрібно було зробити позначку напроти свого кандидата. Про це стало відомо під час засідання сесії Львівської обласної ради.

Відтак, головою Львівської обласної ради обрали представницю «Європейської Солідарності» Ірину Гримак. За неї свій голос віддав 61 депутат. Загалом у сесійній залі зареєструвались 84 депутати. Проголосували 82.

Її конкурент Йосиф Ситник набрав 5 голосів. Проти всіх були 13 депутатів, троє обласних обранців зіпсували бюлетені.

У своєму виступі Ірина Гримак подякувала колегам за підтримку та закликала до об’єднання депутатів з різних фракції для вирішення проблем регіону.

«Саме ми, Львівська обласна рада, захищаємо ті цінності, які є важливими для більшості жителів Львівської області. Я впевнена, що в цьому залі всі є союзниками та партнерами. Бо всі ми прагнемо одного — успіху Львівщини та України. В нас одні цінності і одна мета», — наголосила Гримак.

Основне завдання депутатів області на її думку полягає в тому, щоб забезпечити європейський рівень стандартів життя в громадах Львівщини.

«Львівщина завжди показувала приклад єдності. Я впевнена, що нашою спільною працею ми продемонструємо всім, нову якість управління. Ми співпрацюватимемо зі всіма, хто прагне розвитку нашої Львівщини і нашої України», — запевнила Ірина Гримак.

Схожі новини