Передплата 2024 «Добра кухня»

На чорний хліб або грінку: рецепт паштету із шкварок

  • 27.11.2020, 20:30
  • 4 243

Коли ще можна дозволити собі таку калорійну, але смачну страву як не в холодну пору року

Для приготування вам знадобляться будь-які шкварки: качині, свинячі або гусячі, пише ТСН.

Інгредієнти:

  • шкварки — 300 г
  • терта, або подрібнена в блендері цибуля — 1 ч. л.
  • гірчиця — 1 ст. л.
  • варена картопля — 100−150 г
  • молотий червоний перець
  • сіль

Приготування:

  1. Шкварки та зварену в кожушках картоплю подрібнити (в блендері, або двічі пропустити через м'ясорубку).
  2. Перемішати з цибулею, гірчицею, червоним перцем, посолити та поставити на холод.

Схожі новини