На чорний хліб або грінку: рецепт паштету із шкварок
- 27.11.2020, 20:30
- 4 243
Коли ще можна дозволити собі таку калорійну, але смачну страву як не в холодну пору року
Для приготування вам знадобляться будь-які шкварки: качині, свинячі або гусячі, пише ТСН.
Інгредієнти:
- шкварки — 300 г
- терта, або подрібнена в блендері цибуля — 1 ч. л.
- гірчиця — 1 ст. л.
- варена картопля — 100−150 г
- молотий червоний перець
- сіль
Приготування:
- Шкварки та зварену в кожушках картоплю подрібнити (в блендері, або двічі пропустити через м'ясорубку).
- Перемішати з цибулею, гірчицею, червоним перцем, посолити та поставити на холод.