Передплата 2024 ВЗ

"Швидка" не їде? Телефонуйте у контакт-центр МОЗ!

  • 25.11.2020, 14:35
  • 717

Міністерство охорони здоров'я з 26 листопада надасть можливість у тестовому режимі викликати мобільну бригаду швидкої допомоги через всеукраїнський контакт-центр з протидії COVID-19

Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов сказав під час брифінгу, передає Еспресо.TV.

«Ми запускаємо цю функцію у тестовому режимі, потім, звичайно, вона перейде на постійну основу, щоб будь-яка людина могла замовити виклик мобільної бригади безпосередньо в контакт-центрі», — сказав Степанов.

За його словами, якщо пацієнт має проблеми з викликом мобільної бригади, він зміг би зателефонувати у контакт-центр, де його сконтактували б із місцевою лікарнею і викликали таку бригаду.

«Для цього ми з'єднали всі заклади охорони здоров'я, визначили відповідальних осіб… і такий сервіс запускається із завтрашнього дня (26 листопада — ред.)», — зауважив Степанов.

Читайте також: Степанов зробив важливу заяву щодо лікування COVID-19

Він додав, що до кінця місяця МОЗ також планує запустити консультації сімейних лікарів через контакт-центр. Він зазначив, що наразі розпочато набір лікарів.

Нагадаємо, єдиний всеукраїнський контакт-центр МОЗ із протидії СOVID-19 запрацював з 2 листопада. Отримати вичерпну інформацію щодо лікування чи діагностики коронавірусної хвороби можна за безкоштовним номером 0−800−60−20−19.

Схожі новини