Передплата 2024 ВЗ

Байден поділився своїми планами на перші 100 днів президентства

  • 25.11.2020, 11:55
  • 579

Обраний президентом США Джо Байден заявив, що впродовж своїх перших 100 днів перебування на посаді хоче провести імміграційну реформу, скасувати укази Дональда Трампа про навколишнє середовище і допомогти владі штатів у боротьбі з COVID-19

Про це розповідає Байден в інтерв'ю телеканалу NBC.

«Я скерую в Сенат Сполучених Штатів законопроєкт про імміграцію, який дозволить отримати громадянство більш ніж 11 мільйонам незареєстрованих людей в Америці…

Я також маю намір покінчити з деякими, я думаю, дуже шкідливими виконавчими указами, які значно вплинули на погіршення клімату і зробили нас менш здоровими (…), які підписав президент (Трамп)".

Байден заявив, що подбає про те, щоб влада штатів, які постраждали від пандемії коронавірусу, отримала «негайну допомогу», хоча й не уточнив, як він це зробить.

Читайте також: Байден публічно пригрозив прем'єр-міністру Британії

За його словами, «це більше, ніж просто фінансова криза — це криза, яка викликає реальний психічний стрес у мільйонів людей».

Байден не планує після інавгурації ініціювати розслідування щодо Трампа: «Я не буду робити те, що робить цей президент, і використовувати Міністерство юстиції як засіб для досягнення меркантильних цілей».

Схожі новини