Передплата 2024 ВЗ

У соціальних мережах досі обурюються кліпом співачки Дорофєєвої

  • 23.11.2020, 13:52
  • 3 260

Колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва отримала жорстку критику за кліп, де вона танцює на мості над Алеєю Героїв Небесної сотні, де вбивали учасників Революції гідності і де вшановують їхню пам'ять

Кліп Дорофеєва опублікувала днями, перед 7-ю річницею Революції Гідності.

«Мене дивує не те, що якась чергова співачка ротом вирішила потанцювати на місці масового вбивства Людей. Скоріше за все, їй просто не вистачає мозку. Навіть зараз — на визнання помилки, провини та прилюдне вибачення не вистачає. Мене дивує те, що ніхто з тих, хто був залучений до зйомки, а це не одна людина, не відмовився. Жодна людина їй не сказала: „Вибачте, ні, робити цього не можна, тут убивали героїв Небесної Сотні. Або знімаємо не тут, або я не братиму в цьому участі“. Також жодна людина, яка проходила поруч, як я розумію, не зробила жодного зауваження. А треба було навіть багато не казати, якщо не доходить відразу, а просто завадити покидькам знімати, вигнати їх звідти до біса. Думаю, геть достатньо було б одного посту у ФБ, і багато хто допоміг би провести виховальну роботу просто на місці, на громадських засадах», — пише журналіст Айдер Муждабаєв.

«Співачка Надя Дорофєєва, яка в останньому кліпі трясла сідницями на місці, де вбивали Небесну сотню, видалила пости з Instagram з цією сценою. Сотні українців писали коментарі зі своїм обуренням, а Оля Полякова, Джамала та російські зірки вітали Дорофєєву. Гадаю, Наді варто нагадати, що ми все пам'ятаємо. І примітивне видалення постів — не вихід», — зауважив громадський діяч Сергій Стерненко.

Схожі новини