Передплата 2024 ВЗ

У Дрогобичі переміг Тарас Кучма

Тарас Кучма отримав на 508 голосів більше

Правдивим трилером видалась ніч із 22 на 23 листопада для виборців Дрогобицької ОТГ, яким у другому турі виборів міського голови належало сказати своє «так» одному з двох претендентів — чинному міському голові Тарасу Кучмі або ж його опоненту — підприємцю Андрію Веселому.

Попри здобуту Тарасом Кучмою у першому турі значну перевагу над своїми конкурентами (за нього проголосувало на 15% виборців більше, ніж за Андрія Веселого — Ред.), у другому турі шанси двох кандидатів вирівнялись.

Про це відразу засвідчив підрахунок голосів: із самого початку із незначною перевагою лідирував Тарас Кучма. Але перевага була настільки хиткою, що у будь-яку хвилину все могло змінитися. Виборча інтрига збереглась упродовж цілого нічного марафону. Якщо в одному із сіл перемагав Андрій Веселий, то в сусідньому — більшість вже здобував Тарас Кучма. Підрахунок уважно відстежували спостерігачі.

У підсумку Тарас Кучма отримав на 508 голосів більше та здобув право упродовж наступної каденції очолити Дрогобицьку ОТГ.

Явка виборців становила 30%.

Схожі новини