Передплата 2024 «Добра кухня»

У Берліні вчителя заарештували за підозрою у людожерстві

  • 21.11.2020, 19:55
  • 893

Берлінські слідчі заарештували чоловіка за підозрою у вбивстві та канібалізмі після того, як були виявлені кістки людини, яка зникла у вересні

Про це повідомляє німецька телерадіокомпанія Deutsche Welle.

44-річна жертва, відомий як Стефан Т., безслідно зникла, залишивши свою квартиру незадовго до півночі на початку вересня в берлінському районі Ліхтенберг. Поліція опублікувала фотографію чоловіка і попросила допомоги в його пошуках.

8 листопада в лісовому масиві Панковського району міста знайшли кістки, які виявилися рештками зниклого безвісти.

За словами прокурора, підозрюваний вчитель середньої школи, імовірно, скоїв вбивство на сексуальному ґрунті.

«Підозрюваний цікавився канібалізмом. Він шукав цю тему в Інтернеті», — сказав представник берлінської прокуратури Мартін Стелтнер.

Під час обшуку його квартири поліція виявила небезпечні інструменти, зокрема ножі і пилки, а також фрагменти кісток і сліди крові.

«41-річний підозрюваний був заарештований вчора і буде доставлений до магістрату сьогодні», — заявили в берлінській поліції.

Читайте також: У Росії 80-річна бабця — «канібал» вбила і розчленувала українця, — ЗМІ

Німецькі ЗМІ порівнюють цей випадок з випадком «людожера з Ротенбурга». У 2006 році німецький суд визнав Арміна Мейвеса винним у вбивстві. Мейвес подав оголошення в інтернеті про пошук людини, яка погодилась би бути з’їденою. На оголошення відгукнувся Юрген Брандес.

Після чергового заняття сексом Мейвес відрізав Брандесу член, а після вбив його. М’ясо партнера він зберігав у морозильній камері і харчувався ним протягом декількох місяців.

Схожі новини