Передплата 2024 «Добрий господар»

Мітинг під "Феофанією": Зеленському привезли шини та шматки асфальту

  • 21.11.2020, 17:15
  • 1 174

Учасники автопробігу "Майдан – Феофанія" приїхали до лікарні, де лежить із коронавірусом президент України Володимир Зеленський

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Учасники автопробігу привезли до «Феофанії» шини та шматки асфальту, які, за словами учасників акції з Руху опору капітуляції, символізують те, що Зеленський «підсунув українцям замість ліків та апаратів ШВЛ».

Читайте також: Коронавірус у «Феофанії»: скільки коштує палата Зеленського

Зазначимо, сьогодні, 21 листопада 2020 року, о 14:00 на столичній Європейські площі розпочався організований Рухом Опору Капітуляції автомобільний марш «Майдан — Феофанія». Подробиці наводяться на сторінці події у фейсбук.

Організатори акції зазначають:

«21 листопада — 7 річниця початку Революції Гідності. Але нам уже не до святкових віч, «червоних ліній» та полум’яних промов.

Час діяти, адже:

  • Зеленський краде у нас європейське майбутнє. Роботу НАЗК і НАБУ досі не розблоковано через бездіяльність його монобільшості. 16 грудня ми можемо втратити безвіз та інші здобутки європейської інтеграції.
  • Зеленський хоче здійснити конституційний переворот і узурпувати владу.
  • Зеленський покриває репресії проти патріотів.
  • Зеленський просуває капітуляцію, прикриваючись «планом Кравчука».
  • Зеленський допомагає російській агентурі посилювати свої позиції у владі.
  • Зеленський та його уряд «борються» з пандемією коронавірусу шляхом нищення малого бізнесу.

Громадяни залишені сам на сам з бідою, а Зе ховається у VIP-палаті за наш рахунок".

Вимоги до глави держави деталізовано тут.

Як зазначається в анонсі, якщо президент відмовиться вислухати людей у Феофанії — «поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область — наші активісти знайдуть його і там».

«Прохання приїжджати на акцію на авто, брати людей, які не мають своїх транспортних засобів, брати шини та шматки асфальту: ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків та апаратів ШВЛ», — уточнюють у Русі Опору Капітуляції.

«Зеленський, ти відповіси за те, що ти зробив з країною! Ти можеш спробувати в цей день сховатися, але наголошуємо: втекти від відповідальності не вдасться!», — наголошує РОК.

Схожі новини