Передплата 2024 «Добра кухня»

Подвійне свято у DZIDZIO: день народження музиканта та річниця весілля (фото)

  • 20.11.2020, 20:30
  • 20.2K

Сьогодні Михайлові Хомі виповнилося 37 років та минає 7 років з дня весілля із Ярославою

Сьогодні, 20 листопада, у сім'ї Михайла (DZIDZIO) і Ярослави Хоми подвійне свято. Артист святкує 37-й день народження і з цього приводу tochka.net підготувала ТОП-5 цікавих фактів з життя іменинника.

ТОП-5 цікавих фактів про DZIDZIO:

  1. У Михайла Хоми була власна група, а називалася вона — Михайло Хома і друзі. Тоді учасники співали на весіллях та інших масових заходах, але популярним Хома став трохи пізніше.
  2. Кузьма Скрябін заснував групу DZIDZIO, де першим і незмінним учасником став Михайло Хома. Ось тоді хлопці стали більш відомими, адже вийшли на велику сцену.
  3. Назва групи DZIDZIO була обрана не просто так. Михайло Хома запропонував цю назву. Як з'ясувалося, Дзідзьо — це в перекладі з діалекту — дідусь, а саме такий сценічний образ він взяв собі для виступів.
  4. Символом групи DZIDZIO є п’ятак свинки. А чому? Тому що у Михайла Хоми є улюблена свинка з ім'ям Мейсон — це і стало причиною вибору такого незвичайного логотипу.
  5. Михайло Хома за час творчості вирішив розширити сфери своєї діяльності. Тепер він не тільки музикант і співак, а ще й актор, продюсер і сценарист. Як відомо, він зібрав групу, яка разом із ним створює фільми: «DZIDZIO. Контрабас», «DZIDZIO. Перший раз».

Також сьогодні подружжя відзначає 7 річницю весілля.

Дружина DZIDZIO вже встигла заявити про себе в українському шоу-бізнесі, презентувавши кліп і сольний трек під псевдонімом Slavia. Співачка активно веде соціальні мережі, тому і у святковий день залишила для чоловіка привітання, яке підкріпила архівними фото з весілля. Саме в цей день пара створила сім'ю, через 13 років відносин. Ярослава одного разу зізнавалася, що стати чоловіком і дружиною 20 листопада мріяв її коханий, оскільки цей день для нього особливий.

У публікації дівчина згадала зворушливі та кумедні історії з одруження, які оцінили її шанувальники.

«Переглядаючи фото з весілля, згадала багато приємних і смішних моментів… Те, з яким піднесеним настроєм я збирала листя і шишки, щоб прикрасити весільний стіл, бо ти так любиш ліс. Квіти у волоссі, і в букетах, через які я спізнилася на власне весілля, бо все мало бути ідеально (ох, цей перфекціонізм), а по дорозі, ще й примудрилася заскочити в салон, щоб зробити фото на новий паспорт з весільною зачіскою. Цей неймовірно красивий вид з ресторану на Львівську оперу, з якою в мене теж пов’язано багато приємних подій (перші виступи, перша зарплатня, яку я отримала ще школяркою). Спогади, спогади. Їх ще так багато», — поділилась Slavia у соціальній мережі.

Схожі новини