Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Рух» прийматиме азовців, а «Львів» їде до Чернігова

Сьогодні «Рух» на «Арені Львів» у 10-му турі чемпіонату футбольної УПЛ прийматиме «Маріуполь» (19.00, “Футбол 1”). А «Львів» у неділю, 22 листопада, у Чернігові гратиме проти «Десни» (17.00, “Футбол 1”)

Шляхи «Руху» й «Ма­ріуполя» раніше пере­тиналися лише один раз. У жовтні минулого року азовці на львівсько­му стадіоні СКІФ у рам­ках 1/16 фіналу Кубка України перемогли «Рух» з рахунком 1:0 — після влучного удару Сергія Горбунова.

Із особливим настро­єм готується до гри один з найдосвідченіших фут­болістів «Руху» Валерій Федорчук, який у попе­редньому чемпіонаті ви­ступав за «Маріуполь». З піднесеним настро­єм повернувся до «Руху» Микола Кухаревич, який у складі молодіжної збір­ної України забив 3 голи у ворота однолітків з Маль­ти та Північної Ірландії. Може, саме «Маріупо­лю» Кухаревич заб’є свій перший гол в УПЛ?

«Десна» та «Львів» зіграли у чемпіонатах 4 матчі, і кожного разу господарі поступали­ся гостям. Попередня зустріч у Чернігові за­вершилася перемогою «Львова» з рахунком 2:1. У складі «містян» відзначилися бразиль­ці Пернамбуко й Алва­ро, яких уже немає у ко­манді.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень