Передплата 2024 ВЗ

Наче сторіз, але не зовсім: у Twitter з'явиться нова функція

  • 18.11.2020, 16:15
  • 671

Twitter оголосив про глобальний запуск Fleets - нової функції твітів, яку компанія протестувала у різних країнах. Fleets подібна на сторіз в Instagram та Snapchat, але з деякими відмінностями

Про це повідомляє видання The Verge.

Тепер будь-який мобільний користувач Twitter матиме доступ до функції згорнених повідомлень, яка буде розташовуватися у верхній частині соціальної мережі. Ці меседжі виглядатимуть як ряд бульбашок.

У Fleets можна буде публікувати тексти, фотографії та відео, але лайкнути чи ретвітнути їх не вдасться. На них можна відповісти тільки смайликом або особистим повідомленням.

Twitter повідомляє, що в майбутньому він також представить стікери, а через додаток можна буде вести прямі трансляції.

Читайте також: Twitter заблокував понад тисячу акаунтів: за які гріхи

Twitter сподівається, що нова функція допоможе знизити тиск навколо твітів, дозволяючи користувачам висловлювати випадкові думки і почуття, а також менше непокоїтися про себе, кажучи щось серйозне або збираючи лайки і ретвіти. Компанія заявляє, що сьогодні Fleets починає розгортатися на Android та iOS і буде доступна всім у найближчі дні.

«Завдяки нашим тестам в Бразилії, Італії, Індії та Південній Кореї ми дізналися, що Fleets допомагає людям відчувати себе комфортніше», — пояснюють директор по дизайну Джошуа Харріс і менеджер із продукту Сем Хавсон.

Схожі новини