Передплата 2024 «Добра кухня»

Екстремальне селфі: на Львівщині підлітка шпиталізували через ураження струмом

  • 16.11.2020, 15:30
  • 647

На місці події перебував ще один підліток, він не постраждав

У Львівській області на території залізничної станції «Красне» підліток отримав ураження струмом, коли намагався зробити фото на даху вагона. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Згідно з повідомленням, інцидент трапився напередодні, близько 13:00 до правоохоронців надійшла інформація про те, що на території станції травмувався 17-річний місцевий мешканець. На місце вирушили екіпаж сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Згодом було встановлено, що постраждалий заліз на один із залізничних вагонів, який перебував на відстої, щоб товариш зробив йому фото. У цей момент підліток схопився руками за високовольтну лінію електропередач, внаслідок чого отримав ураження струмом та впав з вагона. Інший учасник події не постраждав.

Як зазначається, у лікарні, куди доставили хлопця, медики встановили йому діагноз «опіки тіла, ураження електричним струмом». Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Схожі новини