Передплата 2024 «Добрий господар»

Стали відомі результати виборів після другого туру

  • 16.11.2020, 12:30
  • 869

15 листопада в Україні відбувся другий тур виборів мера у низці міст — в Одесі, Сумах, Луцьку, Херсоні, Краматорську, Кам'янці-Подільському та Українці

О 20:00 закрилися виборчі дільниці, після чого стали відомі результати екзит-полів щодо виборів у перерахованих вище містах. УНІАН зібрав результати екзит-полів після другого туру виборів.

Одеса

За результатами екзит-полу КМІС, на виборах мера Одеси перемагає чинний міський голова Геннадій Труханов, за нього проголосували 56,7% виборців. У Миколи Скорика («Опозиційна платформа — За життя») — 40,9%.

Херсон

Після другого туру виборів мера Херсона, як свідчать дані екзит-полу ГО «НТЖ», перемагає Ігор Колихаєв («Партія Ігоря Колихаєва «Нам тут жити!») — у нього 67,03% голосів. У його суперника Володимира Сальдо (партія «Блок Володимира Сальдо») — 32,97%.

Кам’янець-Подільський

На виборах мера Кам’янця-Подільського перемагає самовисуванець Михайло Посітко (ВО «Свобода») з 62,2% голосів. У його опонента, самовисуванця Володимира Мельниченка — 36,8%. Про це свідчать дані екзит-полу, проведеного дослідницькою компанією «Ю.С.С.» спільно з громадською організацією «Громадська ініціатива дій», повідомляє Vdalo.

Луцьк

На виборах голови Луцька Ігор Поліщук набрав більшість голосів, впевнено перемігши при цьому свого опонента Богдана Шибу. Про це свідчать дані попереднього підрахунку голосів, отримані зі штабу одного з кандидатів, повідомляють «Волинські новини». Всього за Ігоря Поліщука віддали голоси 23 тис. 989 виборців, що становить 54,53%. За Богдана Шибу проголосували 18 883 виборців, що становить 42,92% голосів. 2,55% бюлетенів були визнані недійсними (1121 одиниця).

Суми

За даними паралельного підрахунку голосів штабу Олександра Лисенка, у другому турі переміг чинний мер (61,12%). Про це пише «Данкор». Вадим Акпєров («Європейська солідарність») отримав 38,88% голосів виборців.

Краматорськ

Кандидат на посаду мера Краматорська Олександр Гончаренко заявив, що в другому турі переміг він. Про це пишуть «Новини Краматорська». За даними паралельного підрахунку голосів, у самовисуванця Гончаренка 58,83%, у чинного мера, самовисуванця Андрія Панкова — 41,17%.

Схожі новини