Передплата 2024 «Добра кухня»

Сплутав: чоловік розніс сокирою голову незнайомцю

  • 15.11.2020, 14:30
  • 871

В Одесі 39-річний іноземець на вулиці вдарив сокирою по голові абсолютно незнайомого йому 23-річного чоловіка, сплутавши його зі своїм кривдником

Потерпілого госпіталізували у вкрай важкому стані. Нападника затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

«Повертаючись додому з роботи, зловмисник зупинив попутний автомобіль, у якому, крім водія, знаходилась іще одна пасажирка. По дорозі чоловік зробив дівчині декілька нав'язливих компліментів, про що та, по прибуттю на місце призначення, розповіла своїм друзям. Між чоловіками сталася словесна перепалка. У розпал конфлікту, що відбувався неподалік від місця проживання правопорушника, він побіг додому по сокиру. Молодь у цей час пішла, а на її місце прийшла зовсім інша компанія. Не розбираючись, хто перед ним, зловмисник, повернувшись з сокирою, вдарив 23-річного незнайомця», — йдеться в повідомленні.

Підозрюваного поліцейські знайшли вдома. Йому оголосили про підозру в замаху на умисне вбивство. За скоєне йому загрожує до 15 років в'язниці.

Схожі новини