Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Китаї виявили коронавірус на імпортованому м'ясі

  • 15.11.2020, 11:30
  • 610

У місті Цзінань на сході Китаю муніципальна комісія з охорони здоров'я виявила коронавірус на яловичині, шкурах та на обгортці для м'ясних продуктів, імпортованих з Бразилії, Нової Зеландії та Болівії

Вхідними портами для забруднених харчових продуктів були митниці Яньшань у Шанхаї та зовнішні портові митниці, пише Reuters.

Більше ніж 7,5 тисяч людей, які могли контактувати із вказаним забрудненим м'ясом, здали аналізи та отримали негативні результати тестів на коронавірус.

Минулого тижня влада Китаю також виявила коронавірус на упакуванні саудівських креветок у місті Ланчжоу, на бразильській яловичині в місті Ухань та на аргентинській яловичині в провінціях Шаньдун та Цзянсу.

Також у Чженчжоу (столиця провінції Хенань у центральному Китаї) у п'ятницю виявили коронавірус на зовнішній обгортці замороженої свинини з Аргентини. Зразки, які дали позитивні результати, були отримані з 24-тонної партії замороженої свинини, яка була відправлена ​​з холодильної камери в порту Циндао на склад для ринку в місті Чженчжоу.

Схожі новини