Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До бібліотек Луганщини привезли понад 600 примірників книги "Справа Василя Стуса"

  • 14.11.2020, 15:18
  • 595

Більше 600 примірників книжки Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» за ініціативи голови Львівської облради Олександра Ганущина були придбані для бібліотек Луганщини

Перші книжки вже прибули у Сєвєродонецьк — про це повідомила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«За ініціативи Олександра Ганущина більше 600 книг „Справа Василя Стуса“ буде передано 273 шкільним бібліотекам і 297 бібліотекам мережі культури на Луганщині. Книги закуплені Львівською обласною радою коштом бюджету для всіх бібліотек Львівщини і Луганщини. Схід і Захід разом! Сьогодні Олександр із колегами на Луганщині. Перші книжки вже передали місцевим бібліотекам. Ми вітаємо цю правильну ініціативу. Дякуємо, пане Олександре, дякуємо Львівській облраді», — пише Геращенко.

«Суботній продуктивний ранок. Презентували з друзями львів’янами „Справу Василя Стуса“ на Луганщині. Перші 600 екземплярів книги доставлені „Європейською Солідарністю“ Луганщини у місто Сєвєродонецьк. Незабаром на поличках кожної бібліотеки навчальних закладів та закладів культури на Луганщині можна буде побачити та почитати цю книгу», — розповів голова Луганської територіальної організації партії Сергій Шакун.

Схожі новини