Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Демона» засудили до довічного ув’язнення

Вбивця своєї вини у суді не визнав

Прокуратура Тернопільської області довела у суді вину 26-річного Андрія Горбатюка, який у квітні 2019 року жорстоко убив відому у місті майстриню з тату Тетяну Подвашецьку. Суд призначив йому максимальну міру покарання — довічне ув’язнення.

У журналістських колах засуджений отримав пріз­висько «Демон» — бо має ексцентричну зовнішність. У нього нарощені ікла, роздвоєний язик, він носить контактні лінзи, а очні яблука пофарбував у чорний колір…

Горбатюк був постійним клі­єнтом загиблої. Нагадаємо, тіло жінки зі слідами насильницької смерті знайшли подруга мами і робітник, що робив ремонт у квартирі Тетяни. За висновка­ми експерта, на тілі потерпілої було виявлено понад 60 колото­різаних ран. Правоохоронці за­тримали підозрюваного через кілька днів. Було призначено су­дово-медичну експертизу. Від­повідно до її результатів, Горба­тюка визнали осудним.

За інформацією Тернопіль­ської прокуратури, у судовому засіданні, незважаючи на запе­речення обвинуваченого щодо причетності до вбивства відомої тату-майстрині, прокурором доведено його вину у вчиненні злочину.

Схожі новини