Передплата 2024 «Добрий господар»

«Якщо вбивали, ґвалтували, грабували - повинні відповідати», - Кравчук про найманців РФ на Донбасі

  • 12.11.2020, 15:30
  • 606

Глава української делегації в ТКГ щодо Донбасу Леонід Кравчук пояснив, як окупанти будуть відповідати за обстріли і вбивства українських військовослужбовців

Про це передає Цензор.нет.

Кравчук, зазначив, що «масштабних військових дій на Донбасі немає»: «Не можна сказати, що ця тиша повністю дотримується, але і масштабних військових дій також немає».

«Наші помилки, або наші прорахунки, або порушення з української сторони караються українськими збройними силами. Думаю, це повинно так бути і в ОРДЛО, що порушення бойовиків повинні бути покарані або оцінені керівництвом цих незаконних військових формувань. Ті, які прибульці, різні найманці, вони роззброюються і виводяться з України. Якщо вони злочинці, якщо вони вбивали, ґвалтували, грабували, здійснювали військові злочини, злочини проти людяності, вони повинні нести покарання. Ті, які просто брали участь у військових діях, повинні бути виведені з території — якщо вони прибульці, найманці. А ті, які місцеві, просто здають рушниці. Невинні працюють, включаються в життя, йде нормальний процес», — повідомив він.

Схожі новини