Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Зігрій людину!»

Усі, хто потребував теплого одягу, могли отримати його безкоштовно

«Зігрій людину!» — під такою назвою на львівській Левандівці відбулася благодійна акція. Ті, хто потребував теплого вбрання, могли отримати його безкоштовно. Усі речі для максимального привернення уваги волонтери розвішали на деревах…

У мікрорайоні спрацювало «сара­фанне радіо». Ті, хто обрав собі те­плу куртку або плащ, на радощах розповідали про це сусідам. І вони теж приходили до ринку, що на вул. Широ­кій, за теплим одягом. Про це журналіс­ту «ВЗ» розповіла волонтерка Ірина Квас­нікова.

«Звісно, найбільше потребують тепло­го одягу старші люди, — каже пані Ірина. — Вони не вірили до останнього, що мо­жуть взяти річ безкоштовно. Були дуже вдячні! Запам’ятався літній пан, колись працював бухгалтером, а тепер зали­шився сам на сам зі своєю хворобою. Йому бракує грошей на ліки та продукти. Коли з нами розмовляв, то на очах у ньо­го були сльози…».

Усі речі волонтерам надали небайду­жі. Найбільше, зі слів волонтерки, потре­буючим львів’янам необхідні теплі куртки та плащі.

Волонтери сподіваються, що до них приходитимуть ті, хто справді потребує. З усіма обмінюються контактами, їм го­тові допомагати на постійній основі. На­ступна акція «Зігрій людину!» відбудеться на Левандівці 21 листопада. Також во­лонтери організовують такі акції на Си­хові та на вул.Шевченка. Тож якщо маєте теплі речі, якими готові поділитися, звер­тайтеся до благодійників.

Схожі новини