Передплата 2024 ВЗ

У Києві відновлять будівництво скандального готелю на Андріївському узвозі

  • 10.11.2020, 19:55
  • 587

Шостий апеляційний суд Києва скасував наказ ДАБІ на анулювання дозволу на будівництво скандального готелю на Андріївському узвозі в Києві

Про це повідомляє Prosud у фейсбуці.

«Знайомтеся, це суддя Шостого апеляційного адміністративного суду — Євген Сорочко. І він зробив те, на що не наважився навіть скандальний ОАСК. Євген Сорочко, разом зі своїми колегами Євгеном Чаку та Ігорем Федотовим, скасував наказ ДАБІ на анулювання дозволу на будівництво скандального готелю на Андріївському узвозі в Києві», — зазначається в повідомленні.

Йдеться про 9-поверховий готель заввишки 30 метрів (за дозволеної максимальної висотності у 12 метрів), який планує побудувати ПП «Макрон».

«У 2018 році, після численних акцій протесу, Державна будівельна інспекція провела перевірку об'єкта та скасувала дозвіл на будівництво. Забудовник пішов у суд, проте навіть скандальний Окружний адміністративний суд м. Києва визнав, що забудовник не виконав приписи ДАБІ й тому інспектори мали всі повноваження для анулювання дозволу на будівництво», — нагадують журналісти.

Читайте також: Чиновникам повернули величезні зарплати: обурливе рішення КСУ

Нагадаємо, Віталій Кличко раніше неодноразово заявляв, що будь-який проєкт на Андріївському узвозі має бути узгоджений з фахівцями та громадськістю.

Схожі новини