Передплата 2024 «Добрий господар»

ФОПи заблокували трасу між Краматорськом і Слов'янськом

  • 10.11.2020, 16:35
  • 556

Люди виступають проти карантинних обмежень і скасування відтермінування введення касових апаратів для фізичних осіб-підприємців

Про це пише місцеве видання «Общежитие».

Сьогодні, 10 листопада, з 10 години ранку частково виявилася перекритою траса міжміського сполучення Краматорськ — Слов'янськ. Причина — акція протесту підприємців, які періодично масово переходять дорогу з транспарантами в руках.

Підприємці спонтанно організувалися через соціальні мережі; учасників акції виявилося досить багато.

Причин акції протесту — дві.

Перша — введення карантинних заходів в Краматорську, що опинився в «червоній» карантинній зоні. Через це, за розпорядженням влади, змушені припинити роботу непродовольчі магазини, кафе тощо.

Друга причина: кілька днів тому Верховна Рада відмовилася відстрочити введення касових апаратів для фізичних осіб-підприємців на спрощеній системі оподаткування на один рік, а це означає для людей нові витрати.

Читайте також: Підприємці Львівщини почали перекривати міжнародні траси

На місці акції присутні співробітники поліції. Демонстранти виходять на дорогу через певні проміжки часу, інколи пропускаючи транспорт. Крім того, організують коридори для проїзду машин екстрених служб. Регулюванням автомобільного потоку займається поліція.

Варто відзначити, що водії багатьох автомобілів, проїжджаючи повз учасників акції, підтримують їх гудками.

Схожі новини