Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ОМОН затримав у Мінську ведучого дитячої телепрограми та "Міс Білорусь-2008"

  • 09.11.2020, 12:15
  • 736

Серед сотень затриманих 8 листопада 2020 року учасників вуличного протесту в Мінську є кілька відомих в країні представників шоубізнесу, культури та спорту

Про це розповідає Еспресо.TV.

Зокрема, на Марші народовладдя в Мінську було затримано модель Ольгу Хижинкову — переможницю конкурсу «Міс Білорусь-2008», учасницю міжнародного конкурсу «Міс Світу в 2008 році», передає Onliner.

Останнім часом Хижинкова активно підтримувала протестувальників, виходила на акції проти безперервного правління Олександра Лукашенка.

Читайте також: Білоруси вийшли на Марш проти терору: силовики відкрили вогонь

А в районі «Галереї» в автозак силою помістили актора Олександра Ждановича, відомого тисячам білорусам як «Маляванич» з легендарної дитячої телепрограми «Калиханка».

Зі слів свідків його затримання описав портал TUT.by.

«Стояло близько 15 бусів (із силовиками — ред.). Безпосередньо на тротуарі стояли омонівці. Побачивши їх, Жданович дістав із сумки дерев'яний хрест, став хрестити їх хресним знаменням й молитися. Ми вже пройшли всіх омонівців, коли побачили, що один із них голосно кричав на жінку, вів себе по-хамськи. Олександр підійшов до нього з хрестом і ввічливо попросив не кричати. Після цих слів той омонівець віддав наказ двом іншим — ті заламали акторові руки і забрали в автобус», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини